place
10002, м. Житомир, вул. Гагаріна, 18
phone +38 0412 43 84 67

ІНСПЕКЦІЯ З БЛАГОУСТРОЮ
М. ЖИТОМИРА

keyboard_arrow_up

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ДЕМОНТАЖ

 ОГОЛОШЕННЯ

 

 

  КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради інформує, що рішенням виконавчого комітету Житомирської міської ради від 03.06.2020 № 605 «Про демонтаж спеціальних конструкцій зовнішньої реклами в м. Житомирі» підлягають демонтажу рекламні засоби та їх кріплення, які самовільно розміщені на фасадах будівель.

            Згідно рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 03.02.2016 № 63 «Про затвердження Порядку демонтажу тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення та рекламних засобів», процедурою передбачено видача припису власнику об’єкту, який підлягає демонтажу, для самостійного усунення порушення благоустрою.

            Наразі виявлено рекламні засоби за адресами: вул. Київська, 74 (дитячий магазин); вул. Кафедральна 4-а (офісний центр); вул. Вітрука 42/7 (металевий каркас на фасаді будинку). Встановити власників даних рекламних засобів не вдалося за можливе, зі слів інших суб’єктів господарювання з’ясовано, що попередні власники рекламних засобів припинили свою діяльність в даних приміщеннях, виїхали, а рекламні засоби залишили буз нагляду.

            Керуючись п.п. 2.7., 2.8. рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 03.02.2016 № 63, рекламні засоби, власники яких не встановлені, вважаються знахідкою, про що уповноважена особа повідомляє органи Національної поліції та засоби масової інформації про виявлення безхазяйного майна та його демонтаж.

            Тому, КП «Інспекція з благоустрою м.Житомира» Житомирської міської ради повідомляє, що у разі відсутності звернень щодо права власності на вищевказані рекламні засоби, останні будуть демонтовані після спливу 14-ти денного терміну з дня опублікування даного оголошення.

            Адреса для звернень: 10002, м.Житомир, вул.Гагаріна, 18, тел. 43-84-67.