place
10002, м. Житомир, вул. Гагаріна, 18
phone +38 0412 43 84 67

ІНСПЕКЦІЯ З БЛАГОУСТРОЮ
М. ЖИТОМИРА

keyboard_arrow_up

“ІНФОРМАЦІЯ ПРО НАДАННЯ ПОСЛУГ”

 

Інформуємо, що КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради  пропонує керівникам ОСББ, ЖБК  пільговий пакет з послуги по прибиранню прибудинкових територій.

Ціна послуги – договірна, орієнтовно:

до 10грн/1м² в місяць при щоденному прибиранні, крім вихідних та святкових днів.

         Також підприємство може надавати послуги по утриманню, прибиранню під’їздів/сходових клітин будинку.

Ціна послуги орієнтовно:

6 грн. 70 коп./1м² в місяць, крім вихідних днів.

Інший графік/ціна прибирання території визначається пропорційно, за домовленістю сторін.

Отримуючи послуги з прибирання прибудинкової території від  КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради , ОСББ не потрібно тримати у своєму штаті двірника, оплачувати йому відпустку тощо.

 Оформлюється належний господарський договір на виконання послуги.

 

  За більш детальною інформацією звертатися за телефонами : 43-84-65,  мобільний 067-19-25-891, або за адресою : м. Житомир, вул. Гагаріна, 18  (II поверх) приймальня.

рішення № 659 від 31.08.22 “Про визнання таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету від 21.09.2016 №877”

#Чистийдень

 КП “Інспекція з благоустрою м. Житомира” Житомирської міської ради заплановано проведення заходів з благоустрою та санітарного прибирання.  Запрошуємо всіх бажаючих  прийняти участь. По можливості просимо мати при собі робочий інвентар (рукавички, мішки для сміття, граблі).

Прибирання відбудеться 31.03.2022 року (четвер), місце зустрічі :

Сквер “Космонавт” на Польовій  зустріч о 10:00;                                           Будемо вдячні всім хто прийме участь !!!   

“#Чистийдень”

24.03.2022 року  КП “Інспекція з благоустрою м. Житомира” Житомирської міської ради долучилось до #Чистийдень та прийняло активну участь в прибиранні міста. Було організовано прибирання на 5 локаціях. До роботи активно долучилась громада міста, за що всім велика подяка!!! Робота триває…

Декілька світлин про проведену роботу та активність громади :

  

  

   

  

  

  

“Чистий четвер”

З метою покращення санітарного стану території міста , КП “Інспекція з благоустрою м. Житомира” Житомирської міської ради заплановано проведення заходів з благоустрою та санітарного прибирання.  Запрошуємо всіх бажаючих  прийняти участь. По можливості просимо мати при собі робочий інвентар (рукавички, мішки для сміття, граблі).

Перше прибирання відбудеться 24.03.2022 року (четвер), місце зустрічі :

ПОВІДОМЛЕННЯ

Повідомляємо, що КП “Інспекція з благоустрою м. Житомира” Житомирської міської ради працює. При необхідності подання заявки на проведення робіт пов’язаних з тимчасовим порушенням благоустрою, продовженням терміну дії контрольних карток на тимчасове порушення благоустрою або вирішення інших питань що стосуються повноважень підприємства  звертайтесь за адресою : м. Житомир, вулиця Гагаріна, 18 (2 поверх). За додатковою інформацією звертайтесь за тел. 0412-43-84-65, 0412-43-84-67, 067-19-25-891

“Відповідальність за розміщення реклами у невстановлених для цього місцях”

КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради інформує, що в процесі запровадження заходів по контролю за станом благоустрою було виявлено, що невстановленими особами самовільно розміщено  зовнішню рекламу безпосередньо на стовпах, деревах, та інших  елементах благоустрою.
З метою впорядкування елементів  благоустрою, працівниками КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради проведено роботу по зняттю зазначеної реклами. В ході роботи було знято більше 200 одиниць реклами.
Наголошуємо, що на території міста Житомира забороняється вчиняти дії по розміщенню будь-яких рекламних засобів, оголошень, плакатів, листівок, тощо на фасадах будинків, будівель, споруд та їх елементах, парканах, огорожах, стовпах, конструкціях (крім дощок оголошень), деревах, водостічних трубах та інших не відведених для цього місцях.
Особи, причетні до організації та розміщення реклами у невстановлених для цього місцях, несуть відповідальність, встановлену Кодексом України про адміністративні правопорушення, зокрема, статтею 152: Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів – тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 340 грн. до 1360 грн.) і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян ( від 850 грн. до 1700грн.).
           

“ДЕМОНТАЖ САМОВІЛЬНИХ ОБ”ЄКТІВ ЗА 2021 РІК”

“ДЕМОНТАЖ ОБ”ЄКТІВ ЗОВНІШНЬОЇ РЕКЛАМИ”

” Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day».”

 

Колектив КП “Інспекція з благоустрою м. Житомира” Житомирської міської ради  прийняв участь у  щорічній акції з прибирання зелених зон та благоустрою територій  – Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day».

Було впорядковано  території :

   

Фотоматеріали до та після прибирання