place
10002, м. Житомир, вул. Гагаріна, 18
phone +38 0412 43 84 67

ІНСПЕКЦІЯ З БЛАГОУСТРОЮ
М. ЖИТОМИРА

keyboard_arrow_up

“Заборона спалювання відходів”

На виконання вимог Закону України «Про благоустрій населених пунктів», у зв’язку зі збільшенням в осінній період порушень санітарного законодавства та законодавства у сфері благоустрою населених пунктів – масових спалювань опалого листя та відходів рослинного походження, з метою запобігання погіршенню стану благоустрою в місті Житомирі пропонуємо:

–   керівникам підприємств, організацій, установ, закладів, кооперативів, ОСББ, вжити дієвих заходів щодо недопущення спалювання твердих побутових відходів, опалого листя, стерні, залишків сухої рослинності на прибудинкових, прилеглих територіях, організувати невідкладне прибирання прилеглих, закріплених та наданих у користування територій від сміття, опалого листя, бур’янів, не допускати понаднормового накопичення твердих побутових відходів та опалого листя.

Контроль за виконанням вимог Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші у м. Житомирі здійснюється інспекторами КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради, у разі виявлення порушень вимог у сфері благоустрою до відповідальних осіб буде вжито відповідних заходів реагування.