place
10002, м. Житомир, вул. Гагаріна, 18
phone +38 0412 43 84 67

ІНСПЕКЦІЯ З БЛАГОУСТРОЮ
М. ЖИТОМИРА

keyboard_arrow_up

“Введення заходів безпеки з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції”

В зв’язку з необхідністю введення заходів безпеки та з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції, керуючись рішенням виконавчого комітету Житомирської міської ради від 18.03.2020 №303 “Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 11.03.2020 № 295 “Про введення обмежувальних заходів щодо недопущення поширення коронавірусної інфекцїї COVID – 19  на території Житомирської міської об’єднаної територіальної громади” КП “Інспекція з благоустрою м. Житомира” Житомирської міської ради створено чотири мобільні групи для контролю за виконанням  суб’єктами господарювання вимог  обмежувальних заходів щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 передбачених вищезазначеним рішенням.

На теперішній час мобільними групами  обстежено 245 об’єктів – закладів громадського харчування , торговельно – розважальних закладів, об’єктів торговельного  і побутового обслуговування населення. Під час здійснення контролю закладів діяльність яких не заборонена фіксується наявність або відсутність засобів індивідуального захисту персоналу, проведення заходів з дезинфекції приміщень( наявність графіка прибирання, інвентарю для вологого прибирання). Також працівниками груп фіксуються порушення у вигляді функціонування закладів, об’єктів торгівлі  діяльність яких заборонена.

Всі результати контролю та виявлені порушення щоденно заносяться  в зведену відомість результатів перевірки виконання заходів, яка передається до  управління   з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради для відповідного реагування.

Робота в данному напрямку продовжується !

Пам’ятайте тільки власне розуміння про необхідність виконання всіх запроваджених заходів під час карантину допоможе у недопушенні поширення інфекції. 

Джерело: Всесвітня організація охорони здоров’я